Bel Mail Offerte Projecten Contact
LIFTEN

Otis liften

De gemiddelde lift heeft een levensduur van meer dan 30 jaar. Deze lift dient tijdens de gehele levensduur te worden onderhouden en gerepareerd. Uiteraard geldt dit ook voor uw Otis-lift. De monteurs van Astralift beschikken over de nodige kennis en ervaring, waardoor wij de partij bij uitstek zijn voor deze onderhoudswerkzaamheden en reparaties. Astralift beschikt over een eigen trainingscentrum, waarbinnen onze monteurs worden opgeleid in de specifieke Otis-besturingen. Voor het onderhouden, repareren en moderniseren van uw Otis-lift beschikken deze monteurs over speciale gereedschappen.

 

Daarnaast maken zij gebruik van specifieke programmeertools, die toegang geven tot de besturingen. Dankzij deze toegang kan de liftbesturing naar wens worden ingesteld, afgesteld en aangepast. Ook houden onze specialisten zich bezig met bijvoorbeeld het testen van producten in onze eigen testruimte en het bezoeken van internationale liftbeurzen. Op deze manier blijven zij continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt.

 

Onderhoud aan uw Otis-lift is bij Astralift vele malen voordeliger dan bij de originele producent. Deze originele producent maakt gebruik van bepaalde onderdelen die niet zijn na te maken, waardoor de reparatie vaak duur uitvalt. Ook beschikken zij daardoor over een monopoliepositie op deze onderdelen. Astralift vervangt hoofdcomponenten daarentegen met vrij op de markt verkrijgbare producten. Hierdoor is onze total cost of ownership lager, wat op zijn beurt resulteert in goedkopere tarieven. Elk ander liftbedrijf zal ook in staat zijn uw lift te onderhouden, omdat wij gebruikmaken van deze vrij op de markt verkrijgbare producten, welke vrij zijn van patenten en met Nederlandse menu’s te gebruiken en in te stellen zijn.  U zit dus op geen enkele manier aan Astralift vast. Daarbij vinden wij het heel belangrijk de kwaliteit van het vervangen van hoofdcomponenten te waarborgen. Om dit te bewerkstelligen werken wij nauw samen met diverse toonaangevende Europese partners.

 

Heeft u mogelijk interesse in onze service? Dan leveren wij die natuurlijk graag. Voor alle werkzaamheden aan uw Otis-lift staan onze medewerkers 24 uur per dag voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of een vakkundig advies op maat.

BETROUWBAAR

WIJ ZIJN MERKONAFHANKELIJK

Maar al te vaak horen wij van klanten dat zij denken dat het onderhouden, repareren en moderniseren van hun lift gedaan moet worden door het liftbedrijf die de installatie geleverd heeft.

 

Daarom hebben wij als bedrijf heel bewust de keuze gemaakt om u als klant van dienst te zijn met “Vrij op de markt te verkrijgen” producten.

KWALITEIT

DE BESTE SPECIALISTEN WERKEN BIJ ASTRALIFT!

Onze specialisatie begint bij het op maat leveren van een liftinstallatie tot en met een vertrouwde en gezonde kijk op onderhoud. Door dit te combineren met een open communicatie met onze klant, zijn wij in staat uw liftinstallatie veilig en betrouwbaar te laten functioneren, en dat ook nog tegen een gunstig tarief.

SNELLE SERVICE

VAN NEDERLANDSE BODEM

Wij opereren vanuit Bleiswijk en zijn continu bezig met het zoeken naar vernieuwende producten en oplossingen voor onze klanten.

 

Met behulp van zorgvuldig gekozen toeleveranciers zijn wij als bedrijf ingericht voor de gehele levenscyclus van de lift.

MERKONAFHANKELIJK

De hoogste kwaliteit tegen uiteindelijk de laagste prijs

Grote liftpartijen plaatsen liften waar u gedurende de gehele levenscyclus aan vast zit. Deze merkpartijen leveren bij onderhoud of renovatie alleen hun eigen onderdelen. De merk-specifieke producten zijn duur, maar u heeft geen andere keus. Veel duurder dan onze vrij op de markt verkrijgbare componenten. Bij het merkonafhankelijke Astralift blijft u zelf de regisseur over al uw liften.  Wij leveren als grootste zelfstandige liftenbedrijf in Nederland maatwerk.

 

Wij bieden vrij op de markt verkrijgbare componenten en onderdelen van A-kwaliteit. U heeft geen verplichting om bij een specifieke leverancier in te kopen. U kunt zich vrij over de markt bewegen. Astralift is hiermee de goedkoopste in de branche op het gebied van de totale aanschaf-, gebruiks-, onderhouds- en vervangingskosten. Vraag een vrijblijvende, gratis offerte op en ervaar het zelf.

CONTACT

Neem gerust contact op met al je vragen of verzoeken

Eerlijkheid, flexibiliteit, deskundigheid en betrokkenheid. Het zijn de pijlers waar Astralift met succes op bouwt. Geïnteresseerd? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

PROJECT

THOMAS MORE: HOGESCHOOL TE ROTTERDAM

De Thomas More Hogeschool in Rotterdam is in eerste instantie gebouwd zonder lift. Om de mindervalide mensen ook van dienst te kunnen zijn, hebben we bij de renovatie een echte Valentina personenlift geplaatst, inclusief schacht buiten tegen de gevel.

Bekijk het project