Bel Mail Offerte Projecten Contact
LIFTEN

BEHEER

Een lift moet het altijd doen en moet te allen tijde veilig zijn. Een storing of defect aan een lift is heel vervelend én leidt tot klachten van de gebruikers. Daar zit u als VvE, VvE-kantoor, vastgoedeigenaar of woningbouwvereniging niet op te wachten. Het zorgt voor negatieve reacties en publiciteit. Met professioneel beheer van Astralift is het stilvallen of haperen van de liften te voorkomen. Onze liften draaien bijna 100% van de tijd. Met ons deskundige liftbeheer krijgt u maximale grip op de kwaliteit en onderhoudskosten. Is er een acuut liftprobleem? Dankzij onze 24-uursstoringsdienst werkt de lift binnen korte tijd weer naar behoren.

BETROUWBAAR

WIJ ZIJN MERKONAFHANKELIJK

Maar al te vaak horen wij van klanten dat zij denken dat het onderhouden, repareren en moderniseren van hun lift gedaan moet worden door het liftbedrijf die de installatie geleverd heeft.

 

Daarom hebben wij als bedrijf heel bewust de keuze gemaakt om u als klant van dienst te zijn met “Vrij op de markt te verkrijgen” producten.

KWALITEIT

DE BESTE SPECIALISTEN WERKEN BIJ ASTRALIFT!

Onze specialisatie begint bij het op maat leveren van een liftinstallatie tot en met een vertrouwde en gezonde kijk op onderhoud. Door dit te combineren met een open communicatie met onze klant, zijn wij in staat uw liftinstallatie veilig en betrouwbaar te laten functioneren, en dat ook nog tegen een gunstig tarief.

SNELLE SERVICE

VAN NEDERLANDSE BODEM

Wij opereren vanuit Bleiswijk en zijn continu bezig met het zoeken naar vernieuwende producten en oplossingen voor onze klanten.

 

Met behulp van zorgvuldig gekozen toeleveranciers zijn wij als bedrijf ingericht voor de gehele levenscyclus van de lift.

VERWACHTINGEN

Doelmatig beheer liften levert veel op

Doelmatig liftbeheer levert je veel op. Astralift bezit de specialistische kennis om deze complexe materie zorgvuldig uit te voeren. Wij zijn het grootste zelfstandige, merkonafhankelijke liftenbedrijf in Nederland. En de goedkoopste in de branche als je kijkt naar total cost of ownership. Je weet bij Astralift precies waar je aan toe bent. In geval van het beheer van liften omvat de dienstverlening:

 

  • Nulmeting liften qua conditie en onderhoudsstaat
  • Meerjarenonderhoudsbegroting (met verwerking liftkeuringsrapporten) en planning
  • Jaarlijkse check van de lifttechnische zaken
  • Serviceovereenkomst naar keuze, voor maatwerk
  • Opstellen en uitvoeren van verbeterplannen voor optimale werking liften
  • Controle en bewaking van comfort, veiligheid en prestaties van de liften
  • Budgetbewaking; geen kostenoverschrijdingen
  • Heldere rapportages over onderhoud, storingen en inzetbaarheid van de liften
Offerte aanvragen

Meerjarenbegroting geeft helder inzicht in onderhouds- en vervangingskosten

Astralift voert het beheer en onderhoud uit van liften van VvE’s , VvE-kantoren, woningbouwverenigingen en vastgoedeigenaren. Of u nu 20 of 500 liften in uw portefeuille aan appartementen en gebouwen hebt, Astralift kan het liftbeheer naar volle tevredenheid voor zijn rekening nemen. Wij zorgen met een gestructureerde aanpak en transparante werkwijze voor doelmatig beheer. Aan de hand van een door ons opgestelde meerjarenbegroting, krijgt u inzicht in de te verwachten onderhouds- en vervangingskosten gedurende de levenscyclus van de liften. Dat wordt zeer gewaardeerd, blijkt uit onze klantcases.

 

De liften van Astralift draaien vrijwel 100%

De liften van Astralift draaien maar liefst 99,3% van de tijd. Een stilstaande lift wordt met alle middelen voorkomen. Astralift is als betrokken familiebedrijf werkzaam door heel Nederland. Onze servicemonteurs wonen verspreid door het land, zodat er altijd snel een monteur ter plaatse is. Wij hebben standaard een grote voorraad producten in ons magazijn, om direct te kunnen handelen. Onze hoogwaardige service toont zich ook in onze korte communicatielijnen. Je hebt één vast aanspreekpunt. Wel zo efficiënt en gemakkelijk bij het beheer en onderhoud van de liften.

CONTACT

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Serviceovereenkomst lift naar keuze voor effectieve kostenbeheersing

Astralift levert maatwerk in beheer. Wij nemen het gebruikspatroon van de liften mee in de analyse, het beheer en onderhoud. Een lift in een seniorenappartement vraagt een lagere onderhoudsfrequentie dan een lift op een vandalismegevoelige locatie, zoals een openbare parkeergarage. De levensduur van de verschillende liftcomponenten hangt hiermee samen. Met een serviceovereenkomst naar keuze, doet u als gebouweigenaar of beheerder aan effectieve kostenbeheersing voor de korte en lange termijn. Het maakt het calculeren en budgetteren eenvoudig. Een prestatieovereenkomst biedt maximale zekerheid. Enerzijds zijn alle noodzakelijke kosten vastgelegd, anderzijds heb je nooit te maken met bijkomende storings- of reparatiekosten. Onjuist gebruik of vandalisme uitgezonderd.

 

Beheer van liften is bij Astralift in goede handen

Het beheer van liften is bij Astralift in goede handen. Wij maken het eenvoudig om de juiste keuzes te maken over investeringen in liftinstallaties. VvE-besturen kunnen hiermee duidelijk verslag uitbrengen aan hun leden. Meer weten over liftbeheer? Bel (079 – 33 00 690), e-mail (verkoop@astralift.nl) of gebruik het contactformulier voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte.

Klantcase

Vestia

“Toen we samen gingen werken met Astralift, was het nog een jong bedrijf. En dit jonge bedrijf probeerde echt de vinger te krijgen achter de vraag van onze corporatie. Ze gingen bovenop het probleem zitten. Bij de grotere bedrijven zie je dat minder. Die denken dat ze het probleem kennen en hebben een kant-en-klare oplossing. Astralift komt écht met een oplossing op maat, die klantgericht is.”

Lees de case