Bel Mail Offerte Projecten Contact
Case

Dunavie

Dunavie

“We zoeken altijd samen naar oplossingen”

 

“Toen we samen gingen werken met Astralift, was het nog een jong bedrijf. En dit jonge bedrijf probeerde echt de vinger te krijgen achter de vraag van onze corporatie. Ze gingen bovenop het probleem zitten. Bij de grotere bedrijven zie je dat minder. Die denken dat ze het probleem kennen en hebben een kant-en-klare oplossing. Astralift komt écht met een oplossing op maat, die klantgericht is.

Client

Dunavie

Datum

23 aug 2021

Service

Corporatielift

Deel deze case op

Goed gevoel

“Nu we met Astralift werken hebben we veel minder last van dit probleem. Astralift denkt in oplossingen en dat geeft me een erg goed gevoel. Onze beide organisaties geven de samenwerking de ruimte om succesvol te zijn. We maken makkelijk afspraken. Als we een kapotte lift hebben, ligt de prioriteit vandaag op het weer in werking stellen van de lift. Dan kunnen we het morgen wel hebben over de koerier die het onderdeel ergens moest ophalen.”

 

Bovenop het probleem

“Toen we samen gingen werken met Astralift, was het nog een jong bedrijf. En dit jonge bedrijf probeerde echt de vinger te krijgen achter de vraag van onze corporatie. Ze gingen bovenop het probleem zitten. Bij de grotere bedrijven zie je dat minder. Die denken dat ze het probleem kennen en hebben een kant-en-klare oplossing. Astralift komt echter met een oplossing op maat, die klantgericht is.”

 

Innovatief

“Astralift heeft veel praktische kennis in de organisatie, waar we regelmatig van profiteren. Als huurders bijvoorbeeld per ongeluk met hun scootmobiel tegen de liftdeur aanrijden, komen ze met hele praktische oplossingen. Ze gaan eerst kijken en leggen dan de mogelijkheden voor (zoals radar, een paaltje met knopje, een camera) waarvan ze weten dat het bij andere bedrijven goed werkt.”

WERKWIJZE

HOE PAKKEN WIJ DE KLUS AAN

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

Niet meer afhankelijk

“Om nog minder afhankelijk te worden van de grote multinational liftleveranciers, heeft Astralift ons geholpen met een compleet bestek voor een zogenaamde ‘corporatielift’. Middels dit bestek kunnen wij als klant zelf weer bepalen welke lift we willen hebben in plaats dat een aannemer een standaardlift inkoopt op basis van minimale (lift-)bestekgegevens. Alle corporaties hadden namelijk last van de afhankelijkheid van de onderdelen. Daarom is de corporatielift een lift met vrij op de markt verkrijgbare componenten. Bij renovaties bouwen we onze huidige liften zoveel mogelijk om naar een corporatielift. Dunavie heeft dit inmiddels als onderdeel van ons beleid geborgd in de organisatie. Onlangs zijn vier van deze liften gebouwd in Katwijk en we zijn er erg tevreden mee. Wat je zelf bouwt, kun je goed onderhouden. Je weet van de hoed en de rand.”

 

Voorwaarde voor succes

“Een advies voor andere organisaties is om te zorgen voor een goede samenwerking tussen de persoon die verantwoordelijk is voor het meerjaren onderhoudsprogramma en de persoon die verantwoordelijk is voor het dagelijks onderhoud van de liften. In onze organisatie heb ik toevallig deze twee petten zelf op, ik kijk naar de korte en naar de lange termijn. Daardoor zal ik niet bezuinigen op iets waarvan ik weet dat ik er volgende maand een storing door zal krijgen. Voor ons is dit echt een succesformule. In grotere organisaties zullen er twee personen de verschillende functies bekleden. Zorg dan voor een goede afstemming en samenwerking.”

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Klantcase

Vestia

“Onze relatie met Astralift is echt een samenwerking” – Kees Grillis

Lees de case