Bel Contact Mail
LIFTEN

RENOVATIE (MODERNISERING)

Iedere liftinstallatie en zijn onderdelen hebben een bepaalde levensduur. Na verloop van tijd kan de lift gebreken gaan vertonen, welke voor u als gebruiker erg vervelend kunnen zijn. Het is onvermijdelijk dat de liftinstallatie een keer gemoderniseerd moet worden, zodat deze weer aan de veiligheidseisen én aan de wensen en behoeften van u als gebruiker voldoet. Indien u Astralift als onderhoudspartij heeft, monitort uw vaste onderhoudsmonteur of er sprake is van gebreken en kan er snel en proactief een passende oplossing worden geboden. Natuurlijk is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte op te vragen als u gebreken constateert aan uw liftinstallatie.

THAT’S THE QUESTION

Liftrenovatie of vervanging: that’s the question

Alle eigenaren en gebruikers van liftinstallaties staan op een gegeven moment voor de vraag: renovatie of vervanging? Misschien heeft u als verantwoordelijke voor beheer en onderhoud van de liften binnen uw organisatie al een offerte gekregen van de huidige liftenleverancier. Bent u geschrokken van de hoge kosten? Weet dat het ook anders kan.

 

Vraag een offerte voor liftrenovatie ofwel modernisering bij Astralift aan. Vergelijk deze gerust met andere offertes. U ziet dat wij met afstand de beste voorwaarden bieden. Astralift gebruikt materialen, welke vrij op de markt verkrijgbaar zijn. Dit betekent dat u nooit gebonden bent aan één liftpartij, die alleen zijn eigen producten levert. Er is géén verplichting (meer) om bij een specifieke leverancier in te kopen die de prijs bepaalt. De door ons gebruikte componenten en onderdelen zijn uitwisselbaar en van hoge kwaliteit. U heeft hierdoor altijd de vrijheid om zich op de markt te blijven bewegen. U behoudt zelf de regie over uw liften.

Offerte aanvragen
BETROUWBAAR

WIJ ZIJN MERKONAFHANKELIJK

Maar al te vaak horen wij van klanten dat zij denken dat het onderhouden, repareren en moderniseren van hun lift gedaan moet worden door het liftbedrijf die de installatie geleverd heeft.

 

Daarom hebben wij als bedrijf heel bewust de keuze gemaakt om u als klant van dienst te zijn met “Vrij op de markt te verkrijgen” producten.

KWALITEIT

DE BESTE SPECIALISTEN WERKEN BIJ ASTRALIFT!

Onze specialisatie begint bij het op maat leveren van een liftinstallatie tot en met een vertrouwde en gezonde kijk op onderhoud. Door dit te combineren met een open communicatie met onze klant, zijn wij in staat uw liftinstallatie veilig en betrouwbaar te laten functioneren, en dat ook nog tegen een gunstig tarief.

SNELLE SERVICE

VAN NEDERLANDSE BODEM

Wij opereren vanuit Bleiswijk en zijn continu bezig met het zoeken naar vernieuwende producten en oplossingen voor onze klanten.

 

Met behulp van zorgvuldig gekozen toeleveranciers zijn wij als bedrijf ingericht voor de gehele levenscyclus van de lift.

Liftmodernisering uitstekend alternatief liftvervanging

Het compleet vervangen van oude liften is meestal erg kostbaar. Het moderniseren is daarom een uitstekend alternatief. Astralift zorgt ervoor dat de liften weer veilig werken én een representatieve uitstraling krijgen, volledig naar uw wens. Wij zijn een platte organisatie met veel expertise en ervaring op liftgebied. Wij zijn flexibel en kunnen gedurende het proces snel schakelen. Of u nu 1 of 20 liften in je gebouw of appartement hebt, wij leveren met een renovatie maatwerk. Onze specialisten moderniseren een verouderde lift naar een niveau dat vergelijkbaar is met een nieuwe lift.

 

Astralift is van alle markten thuis. Van de vervanging van het besturingssysteem en aandrijving, de frequentieregelaar en snelheidsbegrenzer tot de kooitableaus en schachttableaus. U krijgt gegarandeerd een lift met een lange levensduur en een minimum aan storingen. Een klant- en gebruiksvriendelijke lift met de gewenste mogelijkheden, die aan alle eisen voldoet.

 

De goedkoopste qua total cost of ownership

Een liftrenovatie is een groot project. Logischerwijs wilt u natuurlijk weten waar u aan toe bent. Onze klanten roemen de openheid en transparantie van Astralift. Wij kunnen goed uitleggen hoe wij aan de verschillende bedragen op de kostenbegroting komen. Ook kunt u van ons een snelle reactie verwachten en handelen wij snel en adequaat mocht zich een probleem voordoen. Met Astralift als onderhoudspartij geniet u vele voordelen. Elke partij kan de lift onderhouden of repareren, omdat de materialen vrij uitwisselbaar zijn en vrij van patenten en/of software-restricties. De onderdelen zijn eenvoudig uitwisselbaar met andere componenten. Wij hebben bovendien verschillende reserveonderdelen gewoon op voorraad. Zo houden wij de lijnen kort en de service optimaal!

 

Astralift heeft een luisterend oor en oog voor de lange termijn. Wij mogen met een gerust hart zeggen dat wij qua total cost of ownership het goedkoopste liftenbedrijf in de branche zijn. Wij maken met alle plezier een meerjarenbegroting voor u, met de te verwachten onderhouds- en vervangingskosten en de gewenste moderniseringen. Zo kunt u in samenwerking met Astralift zorgen voor een optimaal functioneren van de lift en heeft u voor de komende jaren een duidelijk beeld over het benodigde budget. Een liftrenovatie bij het onafhankelijke en laagdrempelige Astralift betaalt zich terug.

WAAROM ASTRALIFT?

Onze specialisatie begint bij het op maat leveren van een liftinstallatie tot en met een vertrouwde en gezonde kijk op onderhoud. Door dit te combineren met een open communicatie met onze klant, zijn wij in staat uw liftinstallatie veilig en betrouwbaar te laten functioneren, en dat ook nog tegen een gunstig tarief.

  • De goedkoopste partij, zeker als u kijkt naar de total cost of ownership
  • Hoogwaardige, merkonafhankelijke producten
  • Langere garantieperiode dan andere partijen
  • Korte communicatielijnen met vast aanspreekpunt
  • Transparant in alles wat wij doen
  • Een prettige relatie waarin er als partners met elkaar wordt samengewerkt
  • Geen wurgcontracten, maar maximale flexibiliteit
CONTACT

Kom een bakkie doen

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van modernisering van uw liften? Wij verzorgen professionele liftrenovaties voor o.a. VvE’s en VvE-kantoren én wij doen het beheer van liften voor diverse woningbouwverenigingen en vastgoedeigenaren.

Project

Modernisering Eisenhowerstraat Egmond aan Zee

Je zou het niet zeggen maar dit is een flat op leeftijd! Dit appartementencomplex in Egmond aan Zee, met uitzicht op zee, stamt uit 1966 maar heeft een hele geslaagde modernisering achter de rug. Het heeft de uitstraling van een nieuwbouwproject en daar heeft Astralift de lift op afgestemd.

Bekijk het project