Bel Mail Offerte Projecten Contact
Case

Woningcorporatie Portaal

Woningcorporatie Portaal

De basis van onze samenwerking is win-win

 

Linda Rebel is adviseur inkoop en contractmanagement vastgoedprojecten voor woningcorporatie Portaal. Na een Best-Value aanbesteding in 2018 voor het preventieve en correctieve onderhoud van liften, werkt zij samen met Astralift.

Client

Woningcorporatie Portaal

Datum

30 jan 2024

Service

Service & Onderhoud
Renovatie
Corporatie lift

Deel deze case op

Betrouwbaarheid in actie


“We hebben voor Astralift gekozen omdat ze onze visie delen en daarin meebewegen. We delen dezelfde doelstellingen en hebben hetzelfde belang, waardoor de samenwerking soepel loopt. Daarnaast zijn ze betrouwbaar; ze doen wat ze beloven. Zo hebben we een sterke en duurzame relatie opgebouwd.

 

 

Onafhankelijk en flexibel


Inmiddels hebben we samen een corporatielift ontwikkeld met universele onderdelen die marktvrij te onderhouden is. Dit maakt ons onafhankelijk en flexibel. Astralift fabriceert, installeert en onderhoudt de liften in onze panden. Daarnaast verzorgen ze het planmatig onderhoud; de vervangingen van liftcomponenten die we in de tijd kunnen plannen en begroten.

Na 5 jaar samenwerken waardeer ik de communicatie van Astralift erg. Bij Astralift werken mensen met technisch verstand van liften, die ook dingen kunnen uitleggen in Jip-en-Janneke taal. Ze komen met feiten, puntsgewijs beschreven. Als huurders vragen hebben over een stilstaande lift, kan ik daardoor helder en goed onderbouwd uitleggen geven aan onze huurders. Dat zorgt voor begrip en flexibiliteit.

 

 

Persoonlijk betrokken en klantgericht


Een goede samenwerking valt of staat met personen die worden gekoppeld aan het bedrijf. De (rayon)managers van Astralift begrijpen het belang van communicatie, service en dienstverlening. Ze staan open voor goede gesprekken, kunnen goed feedback geven én ontvangen. Bij vraagstukken vragen ze goed door om te inventariseren hoe we met elkaar kunnen verbeteren om de uitwerking vervolgens in een Plan van Aanpak te vertalen.

Ze stellen zich flexibel op en denken mee. Vervolgens handelen ze er ook naar. Dan voel je je als klant gehoord en serieus genomen.

 

 

Samen werken aan innovatie en duurzaamheid


Daarnaast ben ik onder de indruk hoe Astralift omgaat met innovatie en duurzaamheid. Zo vertelden ze me laatst over het project waarin Astralift met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt werkt om nog bruikbare materialen componenten te recyclen (re reviseren, te scheiden etc). Circulariteit en innovatie doen we ook met elkaar. Het zijn vernieuwingen waar we beide energie van krijgen, omdat het win-win is. We trekken samen op om te ontwikkelen.”

 

 

Tips voor succesvolle projecten


Afsluitend geeft Linda nog 2 tips voor andere organisaties die met een dergelijk project starten:

  1. Zorg dat je een goede accountmanager hebt, waarmee je kunt lezen en schrijven, daarmee staat de relatie.
  2. Vraag een aanbesteding uit op best value. Dan zet je partijen in hun kracht. Haal de kennis op waar die zit.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

WERKWIJZE

HOE PAKKEN WIJ DE KLUS AAN

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Ontzorgen

“Ik zou Astralift aanbevelen aan andere partijen. De kern van onze uitvraag was een goede kwaliteit, dat de partij conform afspraak handelt en dat we ontzorgd wilden worden. En dat hebben ze waargemaakt.”

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Klantcase

Gemeente Zoetermeer

“We waarderen de snelle reactietijd van Astralift” – Jaco van der Bent

Lees de case