Bel Mail Offerte Projecten Contact
LIFTEN

Maatwerklift

Soms is een standaardlift niet voldoende om perfect bij de uitstraling van het pand te passen en aan al uw wensen te voldoen. Een bijzonder pand vraagt bijvoorbeeld om een bijzondere lift, een hoog gebouw wordt idealiter voorzien van een snellere lift en een drukbezochte plek moet ruimte bieden aan een extra ruime lift. Er zijn talloze situaties denkbaar waarbij een maatwerklift onmisbaar is.

 

Met onze maatwerkliften bieden wij dé oplossing voor al uw specifieke behoeften. Of u nu een lift wilt plaatsen in een bestaand gebouw of een geheel nieuwe lift voor nieuwbouwprojecten nodig heeft, wij staan garant voor hoogwaardige liften en professionele service.

Naar wens gemaakt

Op maat gemaakte lift plaatsen in bestaand gebouw

Bent u op zoek naar een lift die naadloos integreert in het interieur van uw bestaande gebouw? Of is het simpelweg niet mogelijk om met een standaardlift te werken omdat de functies van deze liften niet aan alle wensen voldoen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Astralift is een betrouwbaar en klantgericht familiebedrijf en een no-nonsense organisatie, die vanuit vestiging Bleiswijk in heel Nederland actief is. Onze expertise en ervaring in bouw, onderhoud, renovatie en vervanging van liften is groot. Wij zijn transparant in alles wat we doen en hebben korte communicatielijnen, met een vast aanspreekpunt.

 

Als geen ander begrijpen wij dat elke ruimte uniek is en specifieke eisen heeft. Niet voor niets zijn onze maatwerkliften de perfecte oplossing voor het plaatsen van liften in bestaande gebouwen. Of het nu gaat om een kantoor, hotel, winkel, museum of ander soort gebouw, onze specialisatie begint bij het op maat leveren van een betrouwbare en hoogwaardige liftinstallatie die aansluit bij de stijl en functionaliteit van het gebouw. Wij passen de lift aan op de beschikbare ruimte en architectuur, zodat u profiteert van een optimale functionaliteit zonder concessies te doen aan het design.

 

Onze ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige installatie, met aandacht voor detail. We begrijpen het belang van minimale verstoring van uw bedrijfsactiviteiten tijdens de installatieperiode. Daarom plannen we de werkzaamheden zorgvuldig en streven we naar efficiëntie zonder in te leveren op kwaliteit.

BETROUWBAAR

WIJ ZIJN MERKONAFHANKELIJK

Maar al te vaak horen wij van klanten dat zij denken dat het onderhouden, repareren en moderniseren van hun lift gedaan moet worden door het liftbedrijf die de installatie geleverd heeft.

 

Daarom hebben wij als bedrijf heel bewust de keuze gemaakt om u als klant van dienst te zijn met “Vrij op de markt te verkrijgen” producten.

KWALITEIT

DE BESTE SPECIALISTEN WERKEN BIJ ASTRALIFT!

Onze specialisatie begint bij het op maat leveren van een liftinstallatie tot en met een vertrouwde en gezonde kijk op onderhoud. Door dit te combineren met een open communicatie met onze klant, zijn wij in staat uw liftinstallatie veilig en betrouwbaar te laten functioneren, en dat ook nog tegen een gunstig tarief.

SNELLE SERVICE

VAN NEDERLANDSE BODEM

Wij opereren vanuit Bleiswijk en zijn continu bezig met het zoeken naar vernieuwende producten en oplossingen voor onze klanten.

 

Met behulp van zorgvuldig gekozen toeleveranciers zijn wij als bedrijf ingericht voor de gehele levenscyclus van de lift.

De beste beleving

Nieuwbouw lift op maat

Voor nieuwbouwprojecten streven we naar de beste liftbeleving voor uw bezoekers. Onze maatwerkliften worden ontworpen met al uw specifieke eisen en wensen in het achterhoofd.

 

Bij het creëren van een op maat gemaakte lift is het cruciaal dat de capaciteitsberekeningen en simulaties met uiterste deskundigheid worden uitgevoerd. Astralift heeft al vele maatwerkliften ontworpen en vervaardigd in diverse vormen en afmetingen, met succes en volledige tevredenheid van klanten. Het is geen toeval dat wij veel vertrouwde klanten hebben die vertrouwen op onze expertise in liften.

 

Ons team van experts begeleidt u vanaf het eerste concept tot aan de uiteindelijke installatie. We houden rekening met alle aspecten, waaronder capaciteit, snelheid, energie-efficiëntie en design. Hierbij streven we naar duurzame oplossingen die voldoen aan de laatste normen en regelgeving.

 

Ook voor uw specifieke situatie staan wij te popelen om een unieke maatwerklift te ontwerpen. Het resultaat is een maatwerklift die niet alleen uniek is, maar ook nauwkeurig is afgestemd op uw bijzondere wensen.

Contact opnemen
CONTACT

Neem gerust contact op met al uw vragen of verzoeken

Kies voor een maatwerklift van Astralift en ervaar het verschil in kwaliteit, service en maatwerk. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij kijken ernaar uit om samen met u de ideale liftoplossing te realiseren.

PROJECT

THOMAS MORE: HOGESCHOOL TE ROTTERDAM

De Thomas More Hogeschool in Rotterdam is in eerste instantie gebouwd zonder lift. Om de mindervalide mensen ook van dienst te kunnen zijn, hebben we bij de renovatie een echte Valentina personenlift geplaatst, inclusief schacht buiten tegen de gevel.

Bekijk het project