Bel Mail Offerte Projecten Contact
LIFTEN

Schindler liften

De levensduur van een lift bedraagt al snel meer dan 30 jaar. Tijdens deze levensduur dient de lift te worden onderhouden en gerepareerd. Dit geldt ook voor uw Schindler-lift. Dankzij de ruime kennis en ervaring van onze monteurs is Astralift de aangewezen partij voor deze specialistische werkzaamheden. Wij beschikken over een eigen opleidingscentrum, waarin onze monteurs specifiek worden getraind in Schindler-besturingen.

 

Deze monteurs beschikken daarnaast over speciale gereedschappen die te gebruiken zijn voor onderhoud, reparatie en modernisering van Schindler-liften. Ook hebben zij, dankzij specifieke programmeertools, toegang tot de besturingen. Hiermee kan de liftbesturing desgewenst worden ingesteld, afgesteld en aangepast. Onze specialisten zijn continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Om dit te bewerkstelligen houden zij zich bijvoorbeeld bezig met het testen van verschillende producten in onze eigen testruimte en het bezoeken van internationale liftbeurzen.

 

Het is voordeliger uw Schindler-lift door Astralift te laten onderhouden dan door de originele producent. Deze producent rekent vaak hoge tarieven voor reparaties omdat bepaalde onderdelen niet zijn na te maken. Op deze onderdelen beschikken zij dus over een monopoliepositie. Astralift maakt gebruik van vrij op de markt verkrijgbare producten voor de vervanging van hoofdcomponenten, waardoor onze total cost of ownership lager uitvalt. Dit resulteert in vele malen lagere tarieven. Daarnaast zal elk ander liftbedrijf in staat zijn uw lift te onderhouden en repareren omdat wij gebruikmaken van deze vrij op de markt verkrijgbare producten, welke vrij zijn van patenten en met Nederlandse menu’s te gebruiken en in te stellen zijn. Hierdoor zit u op geen enkele manier aan ons vast. Wij werken daarbij nauw samen met verschillende toonaangevende Europese partners, om de kwaliteit van het vervangen van hoofdcomponenten te waarborgen.

 

Wanneer u interesse heeft in onze service, dan leveren wij die natuurlijk graag. Onze medewerkers staan 24 uur per dag klaar voor alle werkzaamheden aan uw Schindler-lift. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een vakkundig advies of een offerte.

BETROUWBAAR

WIJ ZIJN MERKONAFHANKELIJK

Maar al te vaak horen wij van klanten dat zij denken dat het onderhouden, repareren en moderniseren van hun lift gedaan moet worden door het liftbedrijf die de installatie geleverd heeft.

 

Daarom hebben wij als bedrijf heel bewust de keuze gemaakt om u als klant van dienst te zijn met “Vrij op de markt te verkrijgen” producten.

KWALITEIT

DE BESTE SPECIALISTEN WERKEN BIJ ASTRALIFT!

Onze specialisatie begint bij het op maat leveren van een liftinstallatie tot en met een vertrouwde en gezonde kijk op onderhoud. Door dit te combineren met een open communicatie met onze klant, zijn wij in staat uw liftinstallatie veilig en betrouwbaar te laten functioneren, en dat ook nog tegen een gunstig tarief.

SNELLE SERVICE

VAN NEDERLANDSE BODEM

Wij opereren vanuit Bleiswijk en zijn continu bezig met het zoeken naar vernieuwende producten en oplossingen voor onze klanten.

 

Met behulp van zorgvuldig gekozen toeleveranciers zijn wij als bedrijf ingericht voor de gehele levenscyclus van de lift.

MERKONAFHANKELIJK

De hoogste kwaliteit tegen uiteindelijk de laagste prijs

Grote liftpartijen plaatsen liften waar u gedurende de gehele levenscyclus aan vast zit. Deze merkpartijen leveren bij onderhoud of renovatie alleen hun eigen onderdelen. De merk-specifieke producten zijn duur, maar u heeft geen andere keus. Veel duurder dan onze vrij op de markt verkrijgbare componenten. Bij het merkonafhankelijke Astralift blijft u zelf de regisseur over al uw liften.  Wij leveren als grootste zelfstandige liftenbedrijf in Nederland maatwerk.

 

Wij bieden vrij op de markt verkrijgbare componenten en onderdelen van A-kwaliteit. U heeft geen verplichting om bij een specifieke leverancier in te kopen. U kunt zich vrij over de markt bewegen. Astralift is hiermee de goedkoopste in de branche op het gebied van de totale aanschaf-, gebruiks-, onderhouds- en vervangingskosten. Vraag een vrijblijvende, gratis offerte op en ervaar het zelf.

CONTACT

Neem gerust contact op met al je vragen of verzoeken

Eerlijkheid, flexibiliteit, deskundigheid en betrokkenheid. Het zijn de pijlers waar Astralift met succes op bouwt. Geïnteresseerd? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

PROJECT

THOMAS MORE: HOGESCHOOL TE ROTTERDAM

De Thomas More Hogeschool in Rotterdam is in eerste instantie gebouwd zonder lift. Om de mindervalide mensen ook van dienst te kunnen zijn, hebben we bij de renovatie een echte Valentina personenlift geplaatst, inclusief schacht buiten tegen de gevel.

Bekijk het project