Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Action Pleinweg Rotterdam

Om het bestaande winkelcentrum waarin de Action gevestigd is bereikbaar te maken voor iedereen, hebben wij in overleg met COOP en een bouwkundig adviseur twee liften van het type Valentina naast elkaar in één glazen schacht ontworpen.

 

Er is gekozen voor twee liften van het type Valentina, omdat er geen put aanwezig was op de plek waar de liften diende te worden gebouwd. Het gaat om twee stopplaatsen van de begane grond naar de kelder. De liften hebben een glazen cabine en deuren en functioneren volledig als duplex. Dit houdt in dat er één knop is, welke beide liften bediend. Onze monteurs zijn hier vier à vijf weken bezig geweest met het bouwen van beide liften in de door ons ontworpen glazen schacht.

Client

COOP

Datum

31 maart 2021

Service

Nieuwbouw liften

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Jan luijkenstraat Amsterdam

Je kent ze wel; de mooi hoge panden in het centrum van Amsterdam. 4 a 5 etages hoog. Soms een hotel of kantoor maar vaak verbouwd tot mooie appartementen voorzien van alle gemakken. Direct achter de wel bekende PC hooftstraat ligt een sjieke straat met deze bekende deftige herenhuizen annex villaís.

Bekijk het project