Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Astralift autolift te Breda

Bij de Wijngaardhof te Breda hebben wij een nieuw type lift geïnstalleerd voor de bewoners van het appartementencomplex. De lift is volledig geproduceerd en ontwikkeld door Astralift, hier zijn wij erg trots op. Het gaat om de Giant Autolift van Astralift met 2 stopplaatsen.

 

De lift is speciaal op maat gemaakt voor onze klant, met een hefvermogen van 15.000 tot 20.000 kg en een cabine die is afgestemd op de afmetingen van de te vervoeren last.

 

Bent u ook op zoek naar een maatwerk liftoplossing?

 

Onze adviseurs helpen u graag bij het vaststellen van uw wensen.

Client

Astralift autolift te Breda

Datum

24 februari 2019

Service

Nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Astralift Bart Smit te Amsterdam

In de Bart Smit gelegen in Amsterdam heeft Astralift een nieuwe lift inclusief glazen schacht geplaatst. Er is gekozen voor een éénverdiepings Valentina lift. De wanden aan de binnenzijde van de lift zijn bedrukt met leuke, speelse illustraties. De glazen schacht geeft de liftconstructie een afgewerkte en ruimtelijke uistraling.

Bekijk het project