Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Astralift Thomas More Hogeschool te Rotterdam

De Thomas More Hogeschool in Rotterdam is in eerste instantie gebouwd zonder lift. Om de mindervalide mensen ook van dienst te kunnen zijn, hebben we bij de renovatie een echte Valentina personenlift geplaatst, inclusief schacht buiten tegen de gevel.

 

De gehele schacht inclusief afdichting is door Astralift ontworpen en daarna geproduceerd in onze werkplaats in Bleiswijk. Hij is van alle gemakken voorzien en heeft een trendy en moderne uitstraling.

 

De schacht bestaat uit 2 volledig voorbewerkte delen. Op locatie in Rotterdam zijn de twee delen op elkaar gezet en is de schachtafdichting geplaatst. Hiermee is de school weer voorbereid op de toekomst.

Client

Astralift Thomas More Hogeschool te Rotterdam

Datum

20 februari 2019

Service

Renovatie lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Astralift Veth propulsion te Rotterdam

Veth Propulsion is sterk gegroeid de afgelopen jaren. Niet alleen in aantal werknemers, maar ook in oppervlakte. Er is maar liefst 8000 m² aan ruimte gecreëerd, verdeeld over 3 verdiepingen. Hier kon een personenlift natuurlijk niet ontbreken.

Bekijk het project