Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Complete vervanging

Complete vervanging van twee personenliften Nassaudreef Katwijk, Valentina.In een groot appartementencomplex hebben personen liften het vaak zwaar te verduren. Slijtage, oude techniek maar ook de uitstraling hadden zijn beste tijd gehad. Tijd voor iets nieuws.

 

Geen draaideuren of open cabine meer en dus ook nog is veel veiliger en inclusief het groene energielabel. Voor een VVE kan dit op het gebied van kosten ook nog is heel voordelig zijn. Dus zo snel mogelijk 2 nieuwe personenliften op de plek van de oudere installatie. Samen met de gehele opknapbeurt van het complex kunnen de bewoners er weer een behoorlijk aantal jaren tegenaan. De nieuwe liften zijn sneller, gebruiken minder stroom, meer comfort en veel veiliger. En alle bewoners zijn blij dat ze van de vele storingen af zijn.

Client

Complete vervanging

Datum

13 februari 2019

Service

Personenlift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Valentina personenlift: oud en nieuw

Een schitterend monumentaal schoolgebouw toegankelijk maken voor mindervalide is een uitdaging die we graag aangaan. Een zeer moderne personenlift ontwerpen, produceren en monteren die past bij het gebouw zonder de kwaliteitsstandaard uit het oog te verliezen. Niet altijd een hele makkelijke vraag van een klant. Astralift heeft samen met de klant gekozen voor de, in Nederland unieke lage snelheidslift.

Bekijk het project