Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Van der Kooij Westland B.V. autoheftafel

Van der Kooij Westland B.V. autoheftafel

Astralift plaatst nieuwe autoheftafel en platformlift bij nieuw pand Opel- Chevroletdealer vd Kooij. Aan het woord Directeur: Dhr. Corné Versteegen van P.A. van der Kooij Westland B.V. In het weekend van 22 oktober was de opening van het nieuwe pand aan de Klompenmakersstraat 51 te Naalwijk.

 

Tijdens dit evenement werd de nadruk gelegd op de hypermoderne uitstraling.In tegenstelling tot wat zo’n groot gebouw misschien doet vermoeden, is de klant niet ineens een nummer wanneer hij een bezoek brengt aan de Westlandse Opel en Chevroletdealer. Nog steeds heeft service voor de klanten de hoogste prioriteit.Om dit gewenste resultaat te bereiken heeft Dhr. Versteegen in samenwerking met bouwbedrijf Van Zanten en Frans de Brabander voor een gericht bouwadvies gezorgd, waardoor de uitstraling en service van het nieuwe pand optimaal werd benut. Wanneer u het pand binnenkomt, zal uw oog wellicht meteen vallen op de enorme moderne autoheftafel achterin de showroom. Astralift verzorgde deze hypermoderne, 6 x 3 meter grote lift voor het liften van de auto’s naar de bovenverdieping of de afleverstraat op de benedenverdieping. Voor dhr. Versteegen was de keuze snel gemaakt om deze spectaculaire faciliteit door Astralift te laten realiseren.De autoheftafel past uitstekend in de sfeer van de moderne showroom, werkt ideaal en Astralift heeft verstand van uitstekende producten en een goede service.Ook heeft P.A.vd Kooij gekozen voor het plaatsen van een deels glazen Fleur platformlift van Astralift om de faciliteiten voor de bezoekers optimaal te maken. Hiermee kunnen minder valide bezoekers gemakkelijk een bezoek brengen aan de bovenverdieping. Hierbij heeft Astralift ook nog rekening gehouden met de veiligheid van onze bezoekers. Het is heel prettig werken wanneer een bedrijf als Astralift meedenkt, goed communiceert en prima producten aflevert. Kijk voor meer informatie ook op www.pavanderkooij.nl

Client

Van der Kooij Westland B.V. autoheftafel

Datum

19 januari 2019

Service

Modernisering en nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Marturia project te Assen platformlift

Marturia project te Assen voorzien van “Joice” In het gebied rondom vroegere Marturiakerk in Assen wordt het nieuwe gebouw, De Bron, flink gerenoveerd. Het nieuwe project: “Marturia” draait voornamelijk om het stijlvolle hoofdgebouw, waarin de Assenaren hun kerk in een nieuwe stijl zullen terug vinden met maar liefst 350 zitplaatsen. Naast de kerk zal dit gebouw ruimte bieden aan een basisschool, peuterspeelzaal, kinderdagverblijf, gezondheidscentrum, parkeergarage en meer dan 60 appartementen.

Bekijk het project