Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Dordrecht Modernisering

Trivire maakt de woningen aan de Blaauwweg klaar voor de toekomst. Woningen dienen steeds comfortabeler en energiezuiniger te zijn. Om dit mogelijk te maken, zijn aan de Blaauwweg 1-131 in Dordrecht werkzaamheden uitgevoerd om het energieverbruik en de CO2-uitstoot van de woningen te laten dalen. Gelijktijdig met deze werkzaamheden is het noodzakelijke onderhoud aan de woningen uitgevoerd. Efficiënt werken wordt steeds vaker de standaard.

 

De woningen in dit project worden in drie fases verduurzaamd. In Fase 2 stond het renoveren van de liften op de planning en eind 2019 is het project afgerond.

 

Voor deze tien etages tellende flats hebben we onze krachten weer gebundeld en laten zien dat we met onze jarenlange ervaring geen moeite hebben met het moderniseren van de liftinstallaties van grote gebouwen. Voor het uitvoeren van de ingrijpende werkzaamheden, zoals het toevoegen van een extra stop per etage, moesten we de liften uitschakelen. Door het plaatsen van een noodlift hebben de bewoners minder hinder ondervonden. Alle etages waren tijdens de werkzaamheden op een veilige manier bereikbaar.

 

De oude liftsituatie was het welbekende om-en-om etagesysteem, waarbij één lift op de even etages stopt en de andere lift op de oneven etages. Dit is natuurlijk allesbehalve gebruiksvriendelijk, door de langere wachttijden en de afhankelijkheid van slechts één lift. Zeker in het geval van een storing van een van de liften werd de gebruiker verplicht om de trap te nemen. Voor mindervaliden is dat natuurlijk geen optie. Astralift heeft er daarom voor gezorgd dat beide liften op elke etage stoppen. De twee bestaande liften zijn gemoderniseerd en op elke etage is een nieuwe ingang gezaagd. De liftkooi is aangepast en het interieur en het bedieningstableau van de lift zijn aangepast aan de nieuwe situatie.

 

Natuurlijk hebben de bewoners last gehad van de zaagmachine en andere geluiden die bij een verbouwing onvermijdelijk zijn. Maar deze nieuwe liften zijn het dubbel en dwars waard. De bewoners zijn niet eerder zo snel thuis gekomen.

 

Astralift wenst iedereen een veilige liftreis naar huis, ongeacht welke van de twee liften je kiest. Mede mogelijk gemaakt door Astralift!

Client

Dordrecht Modernisering

Datum

17 februari 2020

Service

Liftinstallaties

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Boezemweg Rotterdam

Rondom Oostplein is er genoeg te doen. Denk bijvoorbeeld aan de studentikoze Oostzeedijk of de Alohabar in het oude Tropicana. Tegelijk woon je aan het randje van de Rotterdamse wijk in opkomst: Crooswijk. Je woont hier op vijf minuten fietsen van het stadscentrum. Ga je liever met de metro? De halte is voor de deur en je bent slecht twee metrostops verwijderd van Station Beurs.

Bekijk het project