Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Dordrecht Monarda Charlot

Gelegen in Dordrecht ligt dit fraaie appartement aan de Monarda. Het appartement is gebouwd in 1967. De betrekkelijk rustige buurt heeft naar verhouding veel oudere inwoners van 65 jaar en ouder. In de bestaande glazen schacht heeft Astralift een nieuwe glazen lift geplaatst. De oude lift had zijn beste tijd gehad en het was tijd voor een hedendaagse lift met de daarbij passende uitstraling.

 

Voor Astralift een koud kunstje, omdat deze lift maar twee etages aandoet. Maar daardoor is deze lift niet minder belangrijk. De bewoners – veelal op leeftijd – kunnen geen dag zonder deze lift! En daar werkt Astralift graag aan mee.

 

De dames en heren kunnen weer voor een lange tijd veilig en soepel van en naar hun woning.

Client

Dordrecht Monarda Charlot

Datum

18 augustus 2020

Service

Glazen lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Combinatie pand – Winkel/appartementen – hele kleine lift

Klein, kleiner, kleinst. Het is misschien niet voor iedereen weggelegd om een prettige reis te maken in deze hele kleine personenlift. Hoe veilig onze liften ook zijn, als je niet van kleine ruimtes houdt is dit niet de prettigste lift.

Bekijk het project