Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Halfrond te Rotterdam

In een bestaande glazen schacht diende een oude hydraulische lift met een centrale telescoop cilinder vervangen te worden voor een corporatielift met de nieuwste technieken op basis van vrij op de markt verkrijgbare en vrij programmeerbare producten. Het was de wens van Woonstad Rotterdam om de lift te vervangen, omdat de huidige lift olie lekte en extreem veel stroom verbruikte. Doordat dit een wat oudere schacht was, ontstond er een uitdaging met betrekking tot de uitloop van de lift. De uitloop en het glas, waren namelijk destijds gebouwd op basis van de toen geldende norm. Gezien het feit dat er een nieuwe lift diende te worden geplaatst, moest deze voldoen aan de huidige normen. Hiervoor hebben wij in overleg met de TUV een oplossing gevonden voor dit probleem.

 

Er is gekozen voor een corporatielift van het type Charlot met 6 stopplaatsen en een glazen cabine. Deze lift is volledig opgebouwd uit vrij op de markt verkrijgbare producten en vrij programmeerbare componenten van de hoogste kwaliteit. Dit is allemaal ten behoeve van het verbeteren van de Total Costs of Ownership (TCO). Dit gehele project, heeft onze monteurs circa 6 weken gekost. In de tussentijd heeft hier een tijdelijke lift gestaan van RECO, om de bewoners hun appartementen te laten bereiken.

Client

Woonstad Rotterdam

Datum

16 maart 2021

Service

Nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Beleef een volgende etage met de personenlift

Een prachtig ontworpen “Valentina” personenlift van Astralift siert het moderne interieur van Vapiano. Deze internationale keten van Mediterraanse restaurants heeft een nieuwe vestiging geopend in het statige gebouw “The Bank” aan het Rembrandtplein in Amsterdam. De gelimiteerde tijd die voor het werk stond, was een belangrijke factor in dit project. In een zeer kort tijdsbestek moest het complete restaurant opgebouwd worden tot een sfeervolle ambiance.

Bekijk het project