Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Nissan Dealer in Breda

The way you move! Joice en Quattro geplaatst bij de Nissan Dealer in Breda. Astralift heeft onlangs twee liften geplaatst bij de Nissan Dealer Leendert van de Born B.V. in Breda, een autolift type Quattro en een platformlift type Joice. De Quattro is dé ideale manier om auto’s te vervoeren in showrooms en garages en maakt grote, dure hellingbanen overbodig.

 

Uniek aan de Quattro is dat deze leverbaar is met personenbegeleiding en beschikt over een nieuw doordacht stabilisatiesysteem. Dit verdeelt de krachten over de 4 kolommen, waardoor zelfs als de lading niet gelijk verdeeld is, het plateau absoluut gesynchroniseerd en zonder trilling of stoten beweegt. De ontwerpers garanderen een uniek en zeer betrouwbaar product.

 

De Joice platformlift is verkrijgbaar in 57 verschillende maten. Doordat deze lift aan 3 zijden toegankelijk gemaakt kan worden is het nagenoeg altijd mogelijk, ook bij u, om deze lift te plaatsen. Er is zeer veel aandacht besteed aan de afwerking van de zichtbare delen van de lift. Bedieningstableau, interieur, verlichting, schacht en deuren zijn met veel zorg ontworpen. Doordat deze ook nog eens in nagenoeg alle kleuren en materialen te kiezen zijn, past de Joice platformlift naadloos in elk interieur. Een rode schacht, grootglazen deuren of RVS afwerking van het interieur? Geen probleem. Nagenoeg alles is mogelijk.

Client

Nissan Dealer in Breda

Datum

12 januari 2019

Service

Nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Wassenaarse Golfclub Rozenstein

De luxe Golfclub Rozenstein in Wassenaar beschikt over alle faciliteiten die men van een moderne golfclub mag verwachten. Het clubhuis met restaurant bevindt zich in een oorspronkelijke hooischuur, daterend uit 1898. Op de begane grond bevindt zich het luxe restaurant, welke beschikt over een grote culinaire keuken. De eerste vedieping is uitgerust met kantoorruimten en een tweede zaal voor diner of feesten en partijen. Voor het transport tussen de twee verdiepingen heeft Astralift tweemaal het lifttype “Astral” geleverd.

Bekijk het project