Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Laboratorium/kantoor Dupont te Oegstgeest

De aannemer heeft ons in 2018 benaderd voor een design & build project met de vraag of wij mee konden denken over het plaatsen van een lift in het kantoor van Dupont. De uitdaging van dit project was een staalconstructie die bedacht was ter ondersteuning van de loopbrug in het kantoor. In deze staalconstructie diende ook de lift geplaatst te worden. Om het geheel af te werken is er gekozen voor een glazen schachtafdichting met een glazen lift erin. Door intensief contact tussen de klant en Astralift hebben wij een lift, welke volledig aansloot bij het interieur van het kantoor, kunnen plaatsen in de staalconstructie.

 

De hydraulische lage snelheid lift van het type Valentina heeft 2 stopplaatsen en bevindt zich in de entree van het kantoor. Er is voor dit type lift gekozen, omdat deze lift geen put en geen uitloop nodig heeft. Onze monteurs zijn hier bijna vier weken bezig geweest met de bouw, vooral het glas om de staalconstructie heen was een tijdrovende klus.

Client

Dura Vermeer i.o.v. Luna Property Company Ltd

Datum

12 maart 2020

Service

Nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Hank

Nieuwbouw – Passende schacht en lift bij uw pand

 

In Janson Bridging vindt u dé ontzorgende expert op het gebied van modulaire stalen bruggen, pontonsystemen, roro’s en ferries voor zowel civiele als militaire doeleinden.

Bekijk het project