Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Marcel Duchampplein te Rotterdam

De oude liften waren nog niet erg lang geleden gebouwd, maar vanwege de trillingen en de geluiden welke de liften veroorzaakte werden er meerdere appartementen niet verhuurd vanwege de geluidsoverlast. De adviseur heeft de casus aan ons voorgelegd en gevraagd of wij hier een oplossingen voor konden bedenken om nieuwe liften te plaatsen, welke deze problemen niet zouden geven. Hierbij was het van belang dat het om corporatieliften zou gaan, vanwege de vrij op de markt verkrijgbare producten. Wij hebben meerdere malen een bezoek gebracht met onze Technisch Directeur op de locatie, wij hebben een staalconstructie bedacht om de liften deels los te koppelen van de bouwkundige situatie. De klant is erg tevreden, want de problemen zijn opgelost en de appartementen zijn weer verhuurd.

 

Er is gekozen voor vier corporatieliften van het type Charlot, met twee keer 15 stopplaatsen in gebouw 1 en twee keer 7 stopplaatsen in gebouw 2. In beide gebouwen is een van de twee liften een brandweerlift, wat inhoudt dat bij brand de brandweer de lift kan gebruiken om spullen op en neer te brengen en eventueel zichzelf te verplaatsen met de lift. In beide gebouwen is er eerst een lift verwijderd en is de nieuwe geplaatst, om zo het gebouw toegankelijk te houden. Er zijn meerdere teams bezig geweest op deze locaties, voor de liften met 15 stopplaatsen zijn zij circa 8 weken bezig geweest en voor de liften met 7 stopplaatsen circa 6 weken.

Client

Woonbron

Datum

12 november 2021

Service

Nieuwbouw liften

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Beleef een volgende etage met de personenlift

Een prachtig ontworpen “Valentina” personenlift van Astralift siert het moderne interieur van Vapiano. Deze internationale keten van Mediterraanse restaurants heeft een nieuwe vestiging geopend in het statige gebouw “The Bank” aan het Rembrandtplein in Amsterdam. De gelimiteerde tijd die voor het werk stond, was een belangrijke factor in dit project. In een zeer kort tijdsbestek moest het complete restaurant opgebouwd worden tot een sfeervolle ambiance.

Bekijk het project