Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Met Hotel te Amsterdam

De architect van het hotel heeft ons in 2019 benaderd met de vraag of wij in een specifieke en afgekaderde ruimte een glazen lift konden plaatsen. Aan de hand van deze vraag hebben wij een ontwerp gemaakt voor een passende totaaloplossing, namelijk een schacht inclusief lift. In overleg met de architect hebben wij alle wensen besproken en de tekeningen bekeken om tot een definitieve beslissing te komen. Dankzij ons eigen ontwerpteam kunnen wij in afwijkende situaties altijd een lift plaatsen. De lift in dit hotel is hier een mooi voorbeeld van.

 

In maart 2020 hebben wij deze mooie lift mogen opleveren in het splinternieuwe Met Hotel te Amsterdam. Het hotel bevindt zich op slechts 10 minuten lopen van het historische centrum van Amsterdam en ligt dichtbij o.a. het Vondelpark en het Rembrandtpark. Het Met Hotel heeft 56 prachtige kamers in een luxueuze metropolitaanse stijl. Daarnaast is het hotel voorzien van een restaurant, een bar en een gezellig terras. De hydraulische lage snelheid lift van het type Valentina heeft 3 stopplaatsen en bevindt zich in de lobby van het hotel, waardoor het volledige hotel voor iedereen toegankelijk is. Een team van monteurs zijn hier drie weken bezig geweest om de bouw van de lift te kunnen realiseren.

Client

Lebo Vastgoed BV

Datum

23 maart 2020

Service

Nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Jan luijkenstraat Amsterdam

Je kent ze wel; de mooi hoge panden in het centrum van Amsterdam. 4 a 5 etages hoog. Soms een hotel of kantoor maar vaak verbouwd tot mooie appartementen voorzien van alle gemakken. Direct achter de wel bekende PC hooftstraat ligt een sjieke straat met deze bekende deftige herenhuizen annex villaís.

Bekijk het project