Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Molukkenstraat te Amsterdam

Dit project betrof een bestaand, volledig gemoderniseerd, pand van de Kroonenberg Groep. De Kroonenberg Groep kiest altijd voor Astralift om de panden te voorzien van een lift ten behoeve van de toegankelijkheid. Door onze jarenlange samenwerking met deze klant en de vele projecten die wij voor de Kroonenberg Groep hebben gedaan, hebben wij een standaard pakket ontwikkeld waaraan de liftinstallatie aan moet voldoen, zowel technisch als esthetisch. Deze klant heeft een hoge kwaliteitswens qua componenten, zoals drukknoppen en deuren ten behoeve van total costs of ownership.

 

De hydraulische lage snelheid lift van het type Valentina heeft 2 stopplaatsen en is in een door ons ontworpen en geproduceerde zelfdragende stalen schachtconstructie geplaatst. De schacht is afgewerkt met glas en bevindt zich in het trappenhuis van het kantoorpand. De stalen schacht wordt altijd gepoedercoat in een kleur naar wens, in dit geval matzwart metallic. Dit design past bij de gehele uitstraling van het pand, aangezien ook de diverse ramen en kozijnen zijn voorzien van dezelfde poedercoat. Onze monteurs zijn hier een week met de schacht bezig geweest en vervolgens nog twee weken met het bouwen van de liftinstallatie.

Client

Salverda i.o.v. Kroonenberg Groep

Datum

26 augustus 2020

Service

Nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

Werkwijze

HOE PAKKEN WIJ DE KLUS AAN

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Platformlift in Nieuwkoop

Op 10 Mei is door Astralift in Nieuwkoop een nieuwe Fleur opgeleverd. Het betreft een 2 stops Fleur platformlift in buitenopstelling. De schacht is afgedicht met glazen schachtbekleding. De platformlift is geplaatst tegen een woonhuis en gaat gebruikt worden om het dakterras te bereiken. Tijdens de oplevering gaf de klant aan dat hij uiterst tevreden is met het eindresultaat van de platformlift.

Bekijk het project