Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Offshore platform met een lift

Het verticaal transporteren van personen kan op velerlei manieren maar soms mag het ietsje meer zijn. Het plaatsen van liften op schepen is niet nieuw voor Astralift en een kunstige kooi is al bijna een specialisme op zich, maar een attractie in de vorm van een offshore platform met een lift die je naar een mysterieuze onderwaterwereld brengt, mag je gerust uniek noemen. Deze speciaal ontwikkelde lift is onderdeel van een interactieve tentoonstelling in het Maritiem Museum te Rotterdam waar je je waant op een platform op open zee.

 

Alles aan de lift is zo ontworpen en ontwikkeld dat hij één is met het platform en onderdeel uitmaakt van de Offshore Experience. De lift brengt je naar de mysterieuze onderwaterwereld, het laatste gedeelte van het avontuur dat de experience compleet maakt.

 

De Offshore Experience is een hit. De tentoonstelling ontving in het eerste jaar al 200.000 bezoekers en wordt door het publiek hoog gewaardeerd. Ook bij vakgenoten in de museale en designwereld valt de expositie op:

 

 • Offshore Energy Public Outreach Award 2016 – winnaar
 • European Design Award 2017
  Miscellaneous catogories: exhibition design – brons
 • Museum & Heritage Awards 2017
  categorie ‘the international award’ – nominatie
 • Children in Museums Award 2017
  nominatie
 • World Interiors News Awards 2017**
  nominatie

 

Astralift – Specialist in personenliften en onderhoud & service maar trots op de vele unieke en bijzondere projecten die ze in de laatste 20 jaar hebben mogen realiseren.

Client

Offshore platform met een lift

Datum

18 augustus 2020

Service

Glazen lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Astralift lift modernisering te Breda

Deze lift te Breda is gemoderniseerd door Astralift. De lift is in staat om 13 personen tegelijkertijd te verplaatsen. Hij heeft dan ook een hefvermogen van ruim 1000 kg. De oude liften zijn gemoderniseerd door Astralift, we zijn met recht trots op het door ons behaalde resultaat.

Bekijk het project