Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Valentina personenlift: oud en nieuw

Een schitterend monumentaal schoolgebouw toegankelijk maken voor mindervalide is een uitdaging die we graag aangaan. Een zeer moderne personenlift ontwerpen, produceren en monteren die past bij het gebouw zonder de kwaliteitsstandaard uit het oog te verliezen. Niet altijd een hele makkelijke vraag van een klant. Astralift heeft samen met de klant gekozen voor de, in Nederland unieke lage snelheidslift.

 

Deze lift is een personenlift die door de lage snelheid een zeer geringe put en uitloop nodig heeft waardoor er bijna geen bouwkundige aanpassingen nodig zijn.  Wat voor een monumentaal pand natuurlijk heel belangrijk is. De combinatie is schitterend, oud en nieuw komen samen en zorgen voor een volledige toegankelijkheid op een elegante manier.

Client

Valentina personenlift: oud en nieuw

Datum

12 februari 2019

Service

Modernisering en nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Baarn, Valentina brancardlift, pers: De helpende hand

Regelmatig komen wij als Astralift situaties tegen waarbij we snel en adequaat kunnen helpen. Dit pand kreeg als nieuwe bestemming een medisch centrum. Maar daar was de lift niet op voorbereid. De lift moest geschikt gemaakt worden voor brancards en dus een brancardlift worden. Met een doorlooptijd van 8 weken tussen opdracht en start konden wij niet alleen de lift brancard klaar maken, maar ook een mooie glazen schacht in het bestaande trappenhuis realiseren.

Bekijk het project