Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

VvE Woonbron te Rotterdam

Proces

Door de vele liftbewegingen met de oude trage liftinstallaties, stonden er regelmatig veel bewoners te wachten op de lift. Ondanks dat er een derde lift is bijgeplaatst door de jaren heen, bleef dit een terugkerend probleem. Door efficiëntere en snellere liften toe te passen in dit gebouw, zijn deze problemen opgelost. Door de dubbele snelheid zijn er geen wachtrijen meer om de lift te kunnen gebruiken.

 

Lift

In dit gebouw zitten twee type Charlot corporatieliften met een snelheid van 1,6 m/s in een op- en neerwaarts verzamelende duplex besturing. Ook hier is weer gekozen voor liften met vrij op de markt verkrijgbare componenten en een open CAN-BUS systeem. Op deze manier kan in de toekomst snel ieder gewenst onderdeel gekoppeld worden zonder tussenkomst van een laptop of een inregeltool. Omdat het hier ging om twee liften met 22 stopplaatsen, zijn wij enkele maanden op locatie bezig geweest. Uiteraard moest er een lift actief blijven voor de bewoners. De liften zijn zodoende om en om vervangen.

Client

VvE Woonbron Rotterdam

Datum

12-10-2021

Service

Nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Schaarheftafel voor Intergamma

Intergamma is een franchiseorganisatie voor bouwmarkten in Nederland en België. Met de exploitatie van de winkelformules GAMMA en KARWEI is Intergamma marktleider in de doe-het-zelfmarkt in de Benelux. In Europa behoort Intergamma tot de vijftien grootsten. Voor Intergamma heeft Astralift een bestaande schaarheftafel vervangen voor een nieuw op maat gemaakt exemplaar.

Bekijk het project