Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Westermarkt Amsterdam

In een uniek pand aan de Westermarkt 2 (Huize Labor) in Amsterdam, om de hoek van wat we kennen als het Achterhuis, heeft Astralift een unieke glazen personenlift en schacht mogen plaatsen. De entree en het trappenhuis van dit voormalige kantoorpand zijn voorzien van een schitterend design met tegelwerk en glas-in-lood. De lift past perfect in het midden van de ruimte waardoor de trappen naar de volgende etages om de schacht heen draaien.

 

Door de afgeronde hoeken van de schacht is de leuning bewaard gebleven en hebben we het design van het interieur kunnen behouden. De zijkanten van de schacht hebben we afgewerkt met steenstrips in dezelfde kleur en sfeer als de treden van de trap, zodat het mooi aansluit op elkaar.

 

Moderne lift in een klassieke omgeving

 

De glazen schacht en glazen lift geven een extra doorkijk en dimensie aan het trappenstelsel, zodat het glas-in-lood en de lichtinval ook vanuit de lift zichtbaar zijn en blijven. Dit soort liftprojecten zijn een mooie uitdaging, omdat we in een mooie klassieke architectuur en interieur toch een moderne personenlift willen plaatsen. Een lift met een hoge gebruikskwaliteit en uitstraling, die geen afbreuk doet aan de omgeving waarin de lift is geplaatst. Een geslaagd project aldus de klant en daar zijn wij van Astralift uiteraard trots op! De gebruikers kunnen weer jaren vooruit met deze mooie personenlift.

Client

Westermarkt Amsterdam

Datum

8 maart 2019

Service

Modernisering lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Herenhuizen lift Amsterdam

Je kent ze wel; de mooie hoge panden in het centrum van Amsterdam. 4 à 5 etages hoog. Soms een hotel of kantoor, maar vaak verbouwd tot mooie appartementen, voorzien van alle gemakken. Direct achter de welbekende P.C. Hooftstraat ligt een sjieke straat met deze bekende deftige herenhuizen annex villa’s.

Bekijk het project