Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Woningbouw flat persoonslift

In een mooie Rotterdamse buurt in een wooncomplex van Woonstad Rotterdam heeft Astralift een 5 stopslift vervangen zoals Astralift dat al tal van keren voor Woonstad Rotterdam heeft uitgevoerd. Ook bij deze lift was het weer de wens om zelf de regie te kunnen en blijven voeren over haar liften. Dit betekent volledige vrijheid in productkeuze, zowel in aanschaf als over de gehele looptijd van de liftexploitatie.

 

De minder goede ervaringen uit het verleden met merkgebonden liften hebben Woonstad Rotterdam doen besluiten om te kiezen voor liften met volledig vrij op de markt verkrijgbare onderdelen. Hiermee wordt voorkomen dat ze afhankelijk zijn van merkgebonden liften c.q. onderdelen.

 

Astralift heeft een lift ontworpen die naadloos aansluit bij de behoefte van de opdrachtgever en gebruikers. Hiermee kijken we niet alleen naar de korte termijn, maar naar de gehele levensduur van de lift. Onze ervaring is dat de investering procentueel iets hoger is, maar dit al snel wordt terugverdiend binnen de exploitatieperiode.

 

De ontwikkelde ’corporatielift’ is dan ook uitermate geschikt om toe te passen bij VvE’s en woningbouwverenigingen.

 

Een ander groot voordeel van de ‘corporatielift’ is dat onderdelen snel en tegen scherpe prijzen voorhanden zijn en dat niets is afgeschermd.

 

Het appartementencomplex uit 1959 is weer voorzien van een goed functionerende personenlift die veilig is en zeer duurzaam. Daarnaast ziet de lift er ook nog mooi uit! Astralift bedankt Woonstad Rotterdam voor deze mooie opdracht.

Client

Woningbouw flat persoonslift

Datum

18 februari 2020

Service

Persoonslift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

4 nieuwe schachten

Deze 4 liften zijn door Astralift ontwikkeld en gerealiseerd van schacht tot oplevering. De schachten hebben we in onze fabriek ontwikkeld en vervolgens geplaatst op locatie inclusief machinekamer en liftcabine.

Bekijk het project