Bel Mail Offerte Projecten Contact

LIFTEN

Kone liften

De gemiddelde levensduur van een lift bedraagt meer dan 30 jaar. Gedurende deze hele periode dient de lift te worden onderhouden en gerepareerd waar nodig. Dit geldt uiteraard ook voor uw KONE-lift. Astralift is, vanwege de ruime kennis en ervaring van onze monteurs, de aangewezen partij voor deze onderhoudswerkzaamheden en reparaties. Wij hebben een eigen trainingscentrum, waarin onze monteurs specifiek worden opgeleid in KONE-besturingen. Daarnaast beschikken deze monteurs over speciale gereedschappen voor het onderhouden, repareren en moderniseren van KONE-liften.

 

Ook kunnen zij gebruikmaken van programmeertools die toegang geven tot de besturingen, waarna de liftbesturing kan worden ingesteld, afgesteld en aangepast. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de markt, houden onze specialisten zich bijvoorbeeld ook bezig met het testen van producten in onze eigen testruimte en het bezoeken van internationale liftbeurzen.

 

Astralift vervangt hoofdcomponenten met vrij op de markt verkrijgbare producten, welke vrij zijn van patenten en met Nederlandse menu’s te gebruiken en in te stellen zijn. Hierdoor zal elk liftbedrijf in staat zijn uw lift te onderhouden en repareren en zit u niet aan ons vast. Om de kwaliteit van het vervangen van hoofdcomponenten te waarborgen, werken wij nauw samen met diverse toonaangevende Europese partners.

 

Mocht u interesse hebben in onze service, dan leveren wij die natuurlijk graag. Ons team van medewerkers staat 24 uur per dag klaar voor alle werkzaamheden aan uw KONE-lift. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of een vakkundig advies.

BETROUWBAAR

WIJ ZIJN MERKONAFHANKELIJK

Maar al te vaak horen wij van klanten dat zij denken dat het onderhouden, repareren en moderniseren van hun lift gedaan moet worden door het liftbedrijf die de installatie geleverd heeft.

 

Daarom hebben wij als bedrijf heel bewust de keuze gemaakt om u als klant van dienst te zijn met “Vrij op de markt te verkrijgen” producten.

KWALITEIT

DE BESTE SPECIALISTEN WERKEN BIJ ASTRALIFT!

Onze specialisatie begint bij het op maat leveren van een liftinstallatie tot en met een vertrouwde en gezonde kijk op onderhoud. Door dit te combineren met een open communicatie met onze klant, zijn wij in staat uw liftinstallatie veilig en betrouwbaar te laten functioneren, en dat ook nog tegen een gunstig tarief.

SNELLE SERVICE

VAN NEDERLANDSE BODEM

Wij opereren vanuit Bleiswijk en zijn continu bezig met het zoeken naar vernieuwende producten en oplossingen voor onze klanten.

 

Met behulp van zorgvuldig gekozen toeleveranciers zijn wij als bedrijf ingericht voor de gehele levenscyclus van de lift.

MERKONAFHANKELIJK

De hoogste kwaliteit tegen uiteindelijk de laagste prijs

Grote liftpartijen plaatsen liften waar u gedurende de gehele levenscyclus aan vast zit. Deze merkpartijen leveren bij onderhoud of renovatie alleen hun eigen onderdelen. De merk-specifieke producten zijn duur, maar u heeft geen andere keus. Veel duurder dan onze vrij op de markt verkrijgbare componenten. Bij het merkonafhankelijke Astralift blijft u zelf de regisseur over al uw liften.  Wij leveren als grootste zelfstandige liftenbedrijf in Nederland maatwerk.

 

Wij bieden vrij op de markt verkrijgbare componenten en onderdelen van A-kwaliteit. U heeft geen verplichting om bij een specifieke leverancier in te kopen. U kunt zich vrij over de markt bewegen. Astralift is hiermee de goedkoopste in de branche op het gebied van de totale aanschaf-, gebruiks-, onderhouds- en vervangingskosten. Vraag een vrijblijvende, gratis offerte op en ervaar het zelf.

CONTACT

Neem gerust contact op met al je vragen of verzoeken

Eerlijkheid, flexibiliteit, deskundigheid en betrokkenheid. Het zijn de pijlers waar Astralift met succes op bouwt. Geïnteresseerd? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

PROJECT

THOMAS MORE: HOGESCHOOL TE ROTTERDAM

De Thomas More Hogeschool in Rotterdam is in eerste instantie gebouwd zonder lift. Om de mindervalide mensen ook van dienst te kunnen zijn, hebben we bij de renovatie een echte Valentina personenlift geplaatst, inclusief schacht buiten tegen de gevel.

Bekijk het project