Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

4 nieuwe schachten

“Om nog minder afhankelijk te worden van de grote multinational liftleveranciers, heeft Astralift Dunavi geholpen met een compleet bestek voor de ‘corporatielift’. Middels dit bestek kon Dunavi zelf bepalen welke lift ze willen hebben in plaats dat een aannemer een standaardlift inkoopt op basis van minimale (lift-)bestekgegevens. Alle corporaties hadden namelijk last van de afhankelijkheid van de onderdelen. Daarom is de corporatielift een lift met vrij op de markt verkrijgbare componenten. Bij renovaties bouwen we onze huidige liften zoveel mogelijk om naar een corporatielift. Dunavi heeft dit inmiddels als onderdeel van hun beleid geborgd in de organisatie. Onlangs heeft Astralift vier van deze liften gebouwd in Katwijk en daar is Dunavi erg tevreden mee. Wat je zelf bouwt, kun je goed onderhouden. Je weet van de hoed en de rand.”

 

Toegankelijkheid, duurzaamheid en veiligheid galerijflats aan de Prins Bernhardlaan wordt verbeterd

 

Deze 4 liften zijn door Astralift ontwikkeld en gerealiseerd van schacht tot oplevering. De schachten hebben we in onze fabriek ontwikkeld en vervolgens geplaatst op locatie inclusief machinekamer en liftcabine. Door de juiste planning en het halen van de deadlines hebben we getracht de bewoners zo min mogelijk tot last te zijn. We zijn hierin met vlag en wimpel geslaagd.

 

In de vier galerijflats aan de Prins Bernhardlaan werd vanaf begin november 2018 hard gewerkt aan onder andere de nieuwe liften. De flats zijn onder andere toegankelijker gemaakt voor senioren en bijvoorbeeld mensen met kinderwagens.

 

Door de liftloze appartementencomplexen uit te breiden met onze betrouwbare liften hebben geholpen bij het verhogen van het woongenot van de bewoners.

Client

4 nieuwe schachten

Datum

18 februari 2020

Service

Glazen lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Jan luijkenstraat Amsterdam

Je kent ze wel; de mooi hoge panden in het centrum van Amsterdam. 4 a 5 etages hoog. Soms een hotel of kantoor maar vaak verbouwd tot mooie appartementen voorzien van alle gemakken. Direct achter de wel bekende PC hooftstraat ligt een sjieke straat met deze bekende deftige herenhuizen annex villaís.

Bekijk het project