Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Baarn, Valentina brancardlift, pers: De helpende hand

Regelmatig komen wij als Astralift situaties tegen waarbij we snel en adequaat kunnen helpen. Dit pand kreeg als nieuwe bestemming een medisch centrum. Maar daar was de lift niet op voorbereid. De lift moest geschikt gemaakt worden voor brancards en dus een brancardlift worden. Met een doorlooptijd van 8 weken tussen opdracht en start konden wij niet alleen de lift brancard klaar maken, maar ook een mooie glazen schacht in het bestaande trappenhuis realiseren.

 

Deze lage snelheids brancardlift hebben we zo ontworpen dat hij erg mooi staat gepositioneerd in het bestaande trappenhuis en dat het design perfect aansluit bij de inrichting van het pand. Nu kan het personeel, de klanten en patiënten van het medisch centrum op een zeer comfortabele manier alle etages van het mooie pand bereiken. Uiteraard is ook deze lift voorzien van alle nodige milieuvriendelijke en biologisch verantwoorde voorwaarden.

Client

Baarn, Valentina brancardlift, pers: De helpende hand

Datum

11 februari 2019

Service

Modernisering lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

De ideale lagesnelheidslift bij de tandarts

Zorg en kwaliteit zijn belangrijke aspecten van een tandartsenpraktijk. Dit geldt ook voor Astralift en haar liften. Deze aspecten zijn tevens van belang voor de toegankelijkheid van een tandartsenpraktijk. Voor een praktijk met meerdere verdiepingen is het een vereiste dat de praktijk rolstoelvriendelijk is ingericht. Astralift kan hierbij uw partner zijn als een betrouwbare leverancier van elke gewenste lagesnelheidslift. De liften zijn veelzijdig in techniek maar ook qua look and feel zelf samen te stellen, zodat de zeer strakke maar smaakvolle sfeer van de praktijk doorgezet kan worden.

Bekijk het project