Bel Contact Mail
Project

Glazenschacht met RVS – De Barones Breda

Architecten, projectontwikkelaars en bouwbedrijven weten ons steeds vaker te vinden door onze innovatieve oplossingen en schitterende liften. Zo ook voor de revitalisering van winkelcentrum De Barones te Breda. Een van de kernvragen was: Hoe optimaliseren we het functioneren van de eerste verdieping? Ook hiervoor had Astralift weer de perfecte oplossing en invulling.

 

De renovatie heeft van het gesloten winkelcentrum een open, levendig onderdeel van de binnenstad gemaakt, met respect voor de bestaande bebouwing. Overwegend rustige, lichte kleuren domineren het interieur. Samen met de glazen entree is het lichter, ruimtelijker en veel uitnodigender. Onze lift, met panoramacabine en glazen schacht, sluit in zijn totaliteit aan bij het winkelcentrum en de sfeer.

 

Specificaties:

 

Type Valentina personenlift

Stopplaatsen: 3

Hefvermogen: 1000kg / 13 personen

Cabinegrootte: 1100 x 2100 (brancardlift)

Putdiepte: 200mm

Hoogte bovenste stopplaats: 3000mm

Bijzonderheden: Panoramacabine, zelfdragende stalen schacht bekleed met glas en RVS schachtnokken

Client

Glazenschacht met RVS – De Barones Breda

Datum

17 februari 2019

Service

Nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Klassiek woonhuis met prachtige personenlift

In hartje Amsterdam, aan de ingang van het Vondelpark staat een prachtig gerenoveerd woonhuis. De bewoners van het woonhuis met 4 verdiepingen waren huiverig over het plaatsen van een personenlift in het klassieke pand. Moet je een mooie klassieke hal opgeven voor het gemak van een lift. Astralift verzekerde de klant dat het een aanwinst zou zijn en niet alleen in het gebruik. Nu siert een prachtige lift, van het type Charlot het statige woonhuis, in een de mooie omgeving van het Vondelpark. De glazenschacht van 20 meter hoog, past als een maatpak in het trappenhuis van de woning.

Bekijk het project