Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Jan Evertsenplaats te Rotterdam

De adviseur van Vestia had ons benaderd om in een bouwteam te gaan bekijken hoe het appartementencomplex kon worden voorzien van een betere doorloop, de bewoners stonden namelijk erg lang te wachten op de lift. In de oude situatie waren twee liften aanwezig, waarbij de ene op alle even verdiepingen stopte en de ander op de oneven verdiepingen. Hiervoor hebben wij een grote lift terug geplaatst welke op alle verdiepingen stopt en hebben wij een volledig glazen schacht inclusief lift in het schalmgat van de bestaande trap geplaatst. Nu is het gebouw voorzien van twee corporatieliften met de nieuwste technieken op basis van vrij op de markt verkrijgbare en vrij programmeerbare producten.

 

Er is gekozen voor twee corporatieliften van het type Charlot, waarbij de ene lift 12 stopplaatsen heeft en de grote lift 13 stopplaatsen. De grote lift is nu toegankelijk voor een brancard en voorzien van de huidige stand van techniek. Deze heeft lagere energiekosten dan de oude twee liften. Vanwege de hoogte en de grote van de lift zijn onze monteurs enkele maanden bezig geweest met het bouwen van beide liften. Hierbij zijn wij begonnen met de nieuwe lift in de glazen schacht in het schalmgat te bouwen, daarna zijn de andere liften verwijderd zodat het gebouw bereikbaar is gebleven tijdens het bouwproces.

Client

Vestia

Datum

25 november 2020

Service

Nieuwbouw liften

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Beleef een volgende etage met de personenlift

Een prachtig ontworpen “Valentina” personenlift van Astralift siert het moderne interieur van Vapiano. Deze internationale keten van Mediterraanse restaurants heeft een nieuwe vestiging geopend in het statige gebouw “The Bank” aan het Rembrandtplein in Amsterdam. De gelimiteerde tijd die voor het werk stond, was een belangrijke factor in dit project. In een zeer kort tijdsbestek moest het complete restaurant opgebouwd worden tot een sfeervolle ambiance.

Bekijk het project