Bel Contact Mail
Project

Keizersgracht te Amsterdam

In een design & build team onder leiding van architectenbureau Heyligers uit Amsterdam hebben wij in één grote ruimte twee liften gesitueerd in een grote glazen schacht. De uitdaging betrof hier dat er een glazen schacht geplaatst diende te worden, welke 60 minuten brandwerend moet zijn. Met een speciale leverancier van dit type glas is er een schachtframe ontworpen om een eenheid te creëren met het glas en de kozijnen. Aan dit project zat nog een andere uitdaging: een duplex lift waarvan de rechterlift één verdieping hoger stopt. Deze verdieping diende alleen toegankelijk te zijn via de overhoekse deuren, ten behoeve van het bovenliggende appartement. Om de privacy van de bewoners van dit appartement te waarborgen is er speciaal glas geplaatst in de cabine van de lift. Dit speciale glas is standaard transparant, maar wordt bij gebruik van de privé toegangen mat glas.

 

Het gaat hier om twee liften met 5 en 6 stopplaatsen, van het type Charlot. De liften hebben een rugzak ophanging in het midden, waardoor er geen techniek zichtbaar is. De lift is geplaatst in het centrale trappenhuis en daardoor is het kantoor zeer goed toegankelijk. Dit project was langlopend vanwege de speciale voorzieningen met betrekking tot het glas.

Client

Bouwbedrijf Steenbeek

Datum

25 maart 2019

Service

Nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Nissan Dealer in Breda

The way you move! Joice en Quattro geplaatst bij de Nissan Dealer in Breda. Astralift heeft onlangs twee liften geplaatst bij de Nissan Dealer Leendert van de Born B.V. in Breda, een autolift type Quattro en een platformlift type Joice. De Quattro is dé ideale manier om auto’s te vervoeren in showrooms en garages en maakt grote, dure hellingbanen overbodig.

Bekijk het project