Bel Mail Offerte Projecten Contact
Project

Maxum autolift Zuna

Met een nieuwe of klassieke Mercedes-Benz een verdieping hoger in style. Daar hebben we als Astralift voor gezorgd door tijdens de grote verbouwing van deze Mercedes-Benz dealer een Maxum autolift te plaatsen. Deze autolift zorgt ervoor dat nieuwe en klassieke auto’s zonder moeite naar de bovengelegen showroom gebracht kunnen worden.

 

Door te kiezen voor een autolift in plaats van een oprit is er bespaard op ruimte en kosten. De lift zelf is natuurlijk al een heel mooi product maar daar kwamen deze twee extra voordelen bij. Ruimte besparing was de basis voor deze geslaagde opdracht. En voor een klant is het natuurlijk schitterend als het nieuwe speeltje uit de lift komt rijden.

Client

Maxum autolift Zuna

Datum

14 februari 2020

Service

Modernisering lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Complete vervanging

Complete vervanging van twee personenliften Nassaudreef Katwijk, Valentina.In een groot appartementencomplex hebben personen liften het vaak zwaar te verduren. Slijtage, oude techniek maar ook de uitstraling hadden zijn beste tijd gehad. Tijd voor iets nieuws.

Bekijk het project